Receptionist till Glimstedts kontor i Falun

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges största och ledande advokatbyråer med verksamhet på ett flertal utvalda orter i Sverige och Baltikum. Tillsammans är vi fler än 260 medarbetare. Advokatfirman Glimstedt Dalarna, med kontor i Falun och Ludvika, är en fullservicebyrå som är verksam inom bland annat affärsjuridik, arbetsrätt, fastighetsrätt, brottmål, familjerätt, obeståndsrätt och konkursförvaltning. Vår ambition är att vara den ledande byrån i Dalarna inom våra specialistområden.

Vi söker nu en receptionist till vårt kontor i Falun. I rollen som receptionist fokuserar du på att ge Glimstedts klienter och besökande en högkvalitativ service. Du kommer därtill att ta hand om praktiska göromål på kontoret och arbeta nära våra jurister i deras dagliga arbete. Arbetet är serviceinriktat med en strävan att alltid ge våra klienter och besökande den bästa upplevelsen och att vara juristernas högra hand. Vi lägger även stor vikt vid din personlighet och sociala kompetens. Kommunikation, servicekänsla och noggrannhet är mycket viktiga kvalitéer hos dig då Glimstedts ambition är att alltid vara en skicklig, engagerad och förstående partner till alla våra klienter.

I rollen kommer du bland annat att:

  • Bemöta besökande till advokatfirman via telefon/mail/reception
  • Ansvara för posthantering
  • Vara ansvarig för advokatfirmans telefonväxel
  • Ta hand om praktiska göromål på kontoret
  • Utgöra ett administrativt stöd till advokatfirmans jurister
  • Assistera advokatfirmans ekonomiavdelning

Din profil 

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, engagerad och har god förmåga att utveckla och upprätthålla goda relationer med besökande, klienter och kollegor. Du tar gärna egna initiativ och hjälper till där det behövs. Du ser själv vad som behöver göras och kan förutse framtida behov. Du är effektiv, prestigelös och strukturerad med en stark ansvarskänsla och tar dig an uppgifter och problem med en positiv inställning. Du har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska, i såväl tal som skrift. Du är professionell i ditt bemötande och du brinner för att ge god service.

Skicka din ansökan bestående av personligt brev, CV och andra relevanta betyg och intyg till cecilia.malm@glimstedt.se.

Urval: Sker löpande
Tillträde: Omgående
Omfattning: Heltid, men även deltid är av intresse

För mer information vänligen kontakta VD Cecilia Malm. Kontaktuppgifter finns på vår webbplats, www.glimstedt.se.

Lediga tjänster

Receptionist till Glimstedts kontor i Falun

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges största och ledande advokatbyråer med verksamhet på ett flertal utvalda orter i Sverige ...

Läs mer

Glimstedt Stockholm söker erfaren jurist

Advokatfirman Glimstedt söker medarbetare med 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet till Stockholmskontoret. Advokatfirman Glimste ...

Läs mer