Ekonomiassistent sökes till Advokatfirman Glimstedts Norrköpingskontor

Som ekonomiassistent hos oss kommer du att arbeta med ett flertal arbetsuppgifter inom ekonomi såsom sedvanlig bokföring men också konkursbokföring, lönegarantihantering, fakturering, leverantörs- och kundreskontra. En framgångsfaktor i tjänsten är att du har en flexibel inställning till variation i arbetsuppgifterna och att du med positivitet och nyfikenhet tar dig an arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du är noggrann och strukturerad och tycker att det är roligt att ha kontakter med myndigheter, banker och andra nyckelpersoner. Tjänstegraden är 75% och vi önskar att du kan tillträda senast den 1 augusti 2018. Erfarenhet inom bokföring är ett krav liksom att du ska ha mycket goda kunskaper i Office-programmen. Kunskaper inom lönehantering är meriterande.

På Advokatfirman Glimstedt Östergötland är vi på Linköping- och Norrköpingskontoret sammanlagt 25 verksamma personer. Vi trivs tillsammans och drivs av vår affärsidé att vara effektiva, tillgängliga och nära våra klienter, som huvudsakligen är företag i regionen.

Vi önskar din intresseanmälan med CV och betyg senast den 15 juli 2018 till birgitta.andersson@glimstedt.se. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut om vi träffar rätt kandidat. Eventuella frågor besvaras av Pernilla Tilly Nors på 011- 12 92 00.

Lediga tjänster

Glimstedt i Kalmar söker biträdande jurist

Advokatfirman Glimstedt i Kalmar är en av regionens ledande advokatbyråer. Nu söker vi dig, med en jur. kand, som är i slutet av d ...

Läs mer

Ekonomiassistent sökes till Advokatfirman Glimstedts Norrköpingskontor

Som ekonomiassistent hos oss kommer du att arbeta med ett flertal arbetsuppgifter inom ekonomi såsom sedvanlig bokföring men också ...

Läs mer