Glimstedt Stockholm söker biträdande jurister med intresse för transaktioner och fastigheter

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges ledande advokatbyråer med verksamhet på ett flertal utvalda orter i Sverige och Baltikum. Totalt är vi omkring 200 jurister.

Stockholmskontoret är uteslutande verksamt inom affärsjuridik med huvudsaklig inriktning mot transaktioner. Vi har under de senaste åren varit topprankade bland advokatbyråer som medverkat i de största svenska fastighetstransaktionerna. Vår ambition är att fortsätta vara en ledande byrå inom vårt specialistområde.

Vi ser ytterligare behov av att komplettera vårt team och söker därför en eller flera tingsmeriterade jurister, med tillträde omgående. Vi värdesätter att du har bra betyg och vitsord. Vi lägger även stor vikt vid din personlighet och sociala kompetens. Vi erbjuder en möjlighet att utvecklas som jurist genom stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med erfarna kollegor.

Skicka din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg till rekryteringstockholm@glimstedt.se. Urval sker löpande.

För mer information vänligen kontakta Erik Borgblad eller Jonas Gombrii. Kontaktuppgifter finns på vår webbsida, www.glimstedt.se.

Lediga tjänster

Advokatfirman Glimstedt i Växjö söker advokat med inriktning mot affärsjuridik

Advokatfirman Glimstedt i Växjö söker nu en advokat som ska arbeta inom området affärsjuridik då vi möter en stor efterfrågan inom ...

Läs mer

Glimstedt Stockholm söker biträdande jurister med intresse för transaktioner och fastigheter

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges ledande advokatbyråer med verksamhet på ett flertal utvalda orter i Sverige och Baltikum ...

Läs mer

Sommarnotarie - Göteborg

Advokatfirman Glimstedt erbjuder sommarnotarietjänster på vårt kontor i Göteborg under fyra veckor sommaren 2017 För att vara aktu ...

Läs mer