Glimstedt söker biträdande jurister till Stockholmskontoret

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges ledande advokatbyråer med verksamhet på ett flertal utvalda orter i Sverige och Baltikum. Totalt är vi omkring 200 jurister.

Stockholmskontoret är uteslutande verksamt inom affärsjuridik med huvudsaklig inriktning mot transaktioner, kapitalmarknad och finansiering. Vi har under de senaste åren varit topprankade bland advokatbyråer som medverkat i de största svenska fastighetstransaktionerna. Vår ambition är att fortsätta vara en ledande byrå inom våra specialistområden.

Vår verksamhet växer och vi önskar därför komplettera vårt team med en eller flera medarbetare.

Till oss söker du dig om du vill jobba med de stora uppdragen i en personlig och sammansvetsad miljö. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom utmanande och stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med erfarna kollegor där du tidigt kommer att tilldelas eget ansvar och jobba nära klienten. En av kontorets delägare blir din principal med ansvar för din utveckling och löpande handledning. Som biträdande jurist blir du också en del av den större gemenskapen i Glimstedt Sveriges biträdandegrupp, som anordnar regelbundna träffar och utbildningstillfällen.

Vi förutsätter att du har bra betyg och vitsord och värdesätter om du har tingsmeritering eller motsvarande arbetserfarenhet. Vi lägger även stor vikt vid din personlighet och sociala kompetens.

Skicka din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg till rekryteringstockholm@glimstedt.se.

Sista ansökningsdag är den 16 mars 2018. För mer information vänligen kontakta Erik Borgblad eller Jonas Gombrii. Kontaktuppgifter finns på vår webbsida, http://www.glimstedt.se/kontor/stockholm/, där du även hittar mer information om oss.

Lediga tjänster

Glimstedt söker biträdande jurister till Stockholmskontoret

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges ledande advokatbyråer med verksamhet på ett flertal utvalda orter i Sverige och Baltikum ...

Läs mer

Glimstedt Växjö söker affärsjurist

Advokatfirman Glimstedt i Växjö söker en jurist/advokat som ska arbeta inom området affärsjuridik då vi möter en stor efterfrågan ...

Läs mer

Glimstedt Jönköping söker biträdande jurist

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges största affärsjuridiska byråer med närmare 200 jurister i Sverige och Baltikum. Nu söker ...

Läs mer

Glimstedt Stockholm söker biträdande jurister

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges ledande advokatbyråer med verksamhet på ett flertal utvalda orter i Sverige och Baltikum ...

Läs mer