Glimstedt Växjö söker administratör

Advokatfirman Glimstedt i Växjö söker en administratör som ska ge våra jurister och annan personal samt våra klienter bästa möjliga service.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl.a. administrativt kontorsarbete och viss telefonhantering.  Du kommer att vara en central person för våra jurister som arbetar med humanjuridik och tanken är att du ska vara navet i den gruppen. Härtill ska du tillsammans med annan administrativ personal bl.a. svara för ordning i lokalerna, hantera klientbesök och andra förekommande arbetsuppgifter av administrativ art som kan förekomma på en advokatbyrå.

Vi tror att du är en positiv och prestigelös person som är noggrann och serviceinriktad. Arbetet kräver att du har gott omdöme, kan prioritera och hålla en hög kvalitet på ditt arbete även vid hög arbetsbelastning.  Vidare tror vi att du behärskar svenska i tal och skrift och har goda datakunskaper i Officepaketets delar Word och Outlook. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Störst betydelse är dock dina personliga egenskaper och att du är beredd att hugga i där det behövs oavsett vad det gäller för arbetsuppgift.

Advokatfirman Glimstedt i Växjö är en av regionens ledande advokatbyråer och vi är verksamma inom ett brett spektrum av rättsområden. På kontoret finns kompetensgrupper inom affärsjuridik, humanjuridik och obestånd/konkursförvaltning. Genom övriga Glimstedtkontor i Sverige har vi också tillgång till kompetens och erfarenhet från över 250 medarbetare på 13 platser i Sverige och tre i Baltikum. I Växjö är vi ett sammansvetsat gäng på 13 personer som arbetar i ändamålsenliga lokaler i centrala Växjö.

Advokatbyrån erbjuder en tjänst där en omfattning mellan 75-100% kan diskuteras. Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader.

Tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att din ansökan kommer till oss så snart som möjligt på tomas.lundh@glimstedt.se. Närmare upplysning om tjänsten kan lämnas av ekonomichef Tomas Lundh som nås på 0470-700275.

Växjökontoret är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.

Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Affärsdriven jurist sökes till Linköping

Har du entreprenöranda och vill bli en del av expansiva Linköping tillsammans med oss? Vi söker till hösten en utåtriktad jurist m ...

Läs mer

Glimstedt Växjö söker affärsjurist

Advokatfirman Glimstedt i Växjö söker en jurist/advokat som ska arbeta inom området affärsjuridik då vi möter en stor efterfrågan ...

Läs mer

Glimstedt Växjö söker administratör

Advokatfirman Glimstedt i Växjö söker en administratör som ska ge våra jurister och annan personal samt våra klienter bästa möjlig ...

Läs mer