Glimstedt Växjö söker affärsjurist

Advokatfirman Glimstedt i Växjö söker en jurist/advokat som ska arbeta inom området affärsjuridik då vi möter en stor efterfrågan inom detta område. Du kommer att få arbeta med allmän affärsjuridik i ett brett perspektiv, men det finns också stora möjligheter för specialisering inom några rättsområden. Intresse för eller erfarenhet av tvistlösning och civilprocesser är meriterande. Våra klienter består av allt från små och medelstora företag till noterade företag.

Vi tror att du är en jurist eller advokat med några års erfarenhet från arbete på bolag eller advokatbyrå. Du kan arbeta självgående men kan också leda ett team i större uppdrag och fungera som mentor för någon eller några yngre biträdande jurister. Vi tror vidare att du är självständig i ditt utförande av dina arbetsuppgifter och det är en fördel om du har anknytning till regionen. Växjö är en starkt expansiv region med ett omfattande näringsliv.

Som person är du noggrann, analytisk och kvalitetsmedveten. Du har ett intresse för affärer och tänker kreativt och du engageras av framgångsrikt samarbete, goda resultat och nöjda klienter. I rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid din person och personliga egenskaper.

Advokatfirman Glimstedt i Växjö är en av regionens ledande advokatbyråer och vi är verksamma inom ett brett spektrum av rättsområden. På kontoret finns kompetensgrupper inom affärsjuridik, humanjuridik och obestånd/konkursförvaltning. Genom övriga Glimstedtkontor i Sverige har vi också tillgång till kompetens och erfarenhet från över 250 medarbetare på 13 platser i Sverige och tre i Baltikum. I Växjö är vi ett sammansvetsat gäng på 13 personer som arbetar i ändamålsenliga lokaler i centrala Växjö.

Advokatbyrån erbjuder en tillsvidareanställning med siktet inställt på delägarskap.

Vi ser gärna att din ansökan inkluderande CV och personligt brev kommer till oss så snart som möjligt på vaxjo@glimstedt.se. Närmare upplysning om tjänsten kan lämnas av Magnus Wennerholm, 0470-76 24 82 eller Fredrik Sund, 0470-70 02 78.

Växjökontoret är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.

Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Glimstedt Växjö söker affärsjurist

Advokatfirman Glimstedt i Växjö söker en jurist/advokat som ska arbeta inom området affärsjuridik då vi möter en stor efterfrågan ...

Läs mer

Glimstedt Jönköping söker biträdande jurist

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges största affärsjuridiska byråer med närmare 200 jurister i Sverige och Baltikum. Nu söker ...

Läs mer