Karriär

Ekonom till Glimstedt Örebro

Advokatfirman Glimstedt är en fullservicebyrå med fokus på affärsjuridik. Våra klienter är oftast stora och medelstora svenska och internationella företag. Vi finns på nio kontor i Sverige och tre i Baltikum.

Hos oss kombineras lång erfarenhet och ny energi. Här förstärker olika generationers perspektiv och erfarenheter varandra. Vi värnar om en god arbetsplats som tar fram det bästa i oss medarbetare. Läs mer om oss på vår hemsida, glimstedt.se.

Vi söker nu en Ekonomiansvarig till vårt kontor i centrala Örebro.

Som ekonomiansvarig får du ett helhetsansvar för företagets ekonomifunktion. Mer detaljerat innebär tjänsten löpande bokföring, avstämningar, rapportering samt budget och bokslut. En del av din arbetsuppgift innebär även hantering av de konkurser som förvaltas av byråns konkursförvaltare. I ditt ansvarsområde ingår också löne- och personaladministration men även sedvanliga kontorsgöromål.

Vi tror att du är en rutinerad ekonom med vana från liknande tjänster, gärna från advokatverksamhet. Du trivs i en roll där du har ansvar för helheten och kan vila i rutinarbetet samtidigt som du vill ha utmaningen i analyser, bokslut och förbättringsarbete.

Som person är du prestigelös, självgående med social kompetens. Vi behöver nog inte nämna egenskaper som noggrann och strukturerad då det är en självklarhet för den här typen av tjänst. Du är van användare av Excel och har arbetat i större affärssystem tidigare. Har du arbetat i Klartext advokatsystem är det en merit. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 80 % eller enligt överenskommelse och ska tillsättas under våren 2022 eller enligt överenskommelse.

Tycker du att detta låter intressant? Välkommen med din ansökan! Skickas till hanna.pekar@glimstedt.se

Vi hanterar ansökningar och kallar till intervjuer löpande.

Advokatfirman Glimstedt Örebro