Karriär

Glimstedt i Växjö söker jurist

Advokatfirman Glimstedt är en fullservicebyrå med fokus på affärsjuridik. Vi finns på tio kontor i Sverige och tre i Baltikum. Våra ca 200 medarbetare samarbetar över kontorsgränserna och bildar ett gemensamt team med en fantastisk kompetenskraft.

På Växjökontoret är vi sammanlagt 13 verksamma personer. Du kommer till en miljö som är prestigelös och där vi trivs väldigt bra tillsammans. Vi drivs av vår affärsidé att vara effektiva, tillgängliga och nära våra klienter. På kontoret är vi verksamma inom affärsjuridik, konkursförvaltning och humanjuridik/brottmål.

Vi behöver bli fler för att möta efterfrågan på våra tjänster och söker därför jurist för placering på vårt kontor i Växjö. Vi ser gärna att du har något eller några års arbetslivserfarenhet. Det kan vara tingsmeritering, arbete på advokatbyrå eller annat relevant arbete inom våra rättsområden. I rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Hos oss är din personlighet minst lika viktig som dina meriter. Vi söker dig som är lagspelare men ändå kan jobba självständigt, har ett driv att vilja lära dig mer och ett intresse för advokatyrket. Du är prestigelös, proaktiv och har hög social kompetens med en god förmåga att bygga förtroende hos både klienter och kollegor.

Välkommen med din ansökan. Skicka ett personligt brev med CV till någon av nedanstående personer. Har du några frågor om tjänsten går det utmärkt att kontakta någon av oss.

Fredrik Sund
0470-70 02 77
fredrik.sund@glimstedt.se

Johan Wänersjö
0470-76 24 83
johan.wanersjo@glimstedt.se