Att arbeta hos oss

Nyckeln till framgång för både dig och oss är att vi har duktiga medarbetare som trivs. Därför vill vi ge våra medarbetare möjlighet att utvecklas i sitt arbete och att ta eget ansvar – i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid.

Vi vill utvecklas i takt med omvärlden och tycker att det är viktigt att ha medarbetare med olika etnisk och kulturell bakgrund. Hos oss är allas erfarenheter och perspektiv viktiga och tas tillvara, oavsett ålder, kön och etnisk tillhörighet. Vi är stolta över vår topposition i jämställdhet och vårt miljöarbete. Läs mer om vilka vi är och om vad som är viktigt för oss som advokatbyrå.

Välkommen med din ansökan!

All rekrytering sker lokalt. Vi välkomnar både nyutexaminerade och erfarna jurister inom alla inriktningar. På Glimstedt kan du arbeta med både små och stora företag inom många olika verksamhetsområden och branscher.

Vi tar gärna emot spontanansökningar. Skicka din ansökan till det eller de kontor du är intresserad av att arbeta på. Ta även en titt på våra lediga tjänster. Där kanske du hittar något som passar dig.

Student?

Några av våra kontor tar emot sommarnotarier och uppsatspraktikanter i samarbete med universiteten, se mer under Praktik & student.

Kontakta oss

Har du frågor om en ledig tjänst, ring eller skicka e-post till kontaktpersonen i platsannonsen eller till det aktuella kontoret.