Glimstedt Jönköping

Glimstedt Jönköping


Advokatfirman Glimstedt Jönköping är en affärsjuridisk byrå och vår vardag består av kommersiell rådgivning till företag. Vi har sedan 1990-talet varit den naturliga juridiska partnern för ett flertal av länets alla företag.

Kommersiell rådgivning och avtalsrätt

Verksamheten är inriktad på att hjälpa klienterna att göra bra affärer och på så sätt öka lönsamheten. Advokaterna som arbetar med kommersiell avtalsrätt har bred erfarenhet av kommersiella avtal i såväl nationella som internationella affärer. De kan bistå dig och ditt företag i varje del av avtalsprocessen, med affärsmässiga överväganden eller i affären då det krävs en extra noggrannhet.

Tvistlösning

Om en affär har lett till tvist kan vår processgrupp hjälpa ditt företag att lösa konflikten i sin linda. Processgruppen består bland annat av domarutbildade advokater och om det går så långt att tvisten måste avgöras av domstol eller skiljenämnd hjälper de ditt företag hela vägen i mål. Tvister som regelmässigt hanteras av gruppen rör kommersiell avtalsrätt (avtalstolkning), skadestånd och fastighetsrätt/entreprenadrätt.

Offentlig upphandling och skatterätt m.m.

Vi erbjuder en för länet/regionen unik expertis i skatterätt, offentlig upphandling och arbetsrätt. Exempelvis kan våra experter på offentlig upphandling hjälpa ditt företag vid överprövningar eller med andra upphandlingsfrågor.

Tveka inte att höra av dig till någon av oss om du behöver rådgivning! Oavsett vem du kontaktar ser vi till att du hamnar hos rätt person på byrån.

Välkommen!

Medarbetare

Ambjörn Essén
Ambjörn Essén
Delägare, advokat | Jönköping +46 36 30 67 34
Anna Löcsei
Anna Löcsei
Administrativ assistent | Jönköping +46 36 30 67 35
Glenn Karlsson
Glenn Karlsson
Biträdande jurist | Jönköping +46 36 30 67 45
Hans Danielsson
Hans Danielsson
Skattejurist | Jönköping +46 36 30 67 36
Jonas Ågren
Jonas Ågren
Advokat | Jönköping +46 36 30 67 31
Maria Karlsson
Maria Karlsson
Advokat | Jönköping +46 36 30 67 42
Martin Ågren
Martin Ågren
Delägare, advokat | Jönköping +46 36 30 67 38
Susanne Monie Magnusson
Susanne Monie Magnusson
Biträdande jurist | Jönköping +46 36 30 67 33