Glimstedt Katrineholm

Glimstedt Katrineholm


Glimstedt i Östergötland bedriver verksamhet från kontor i Norrköping, Linköping och Katrineholm. Som en ledande advokatbyrå i regionen erbjuder vi högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning inom de områden som efterfrågas av företag och andra organisationer. Vi sätter oss noga in i din verksamhet, för att i nära samarbete skapa de bästa förutsättningarna för ett gott resultat, oavsett om det rör en företagsöverlåtelse, tvist eller andra juridiska frågor i den löpande verksamheten. Med proaktivitet och stort affärsfokus hittar vi lösningar. Som klient hos oss får du den omsorg som du och din verksamhet behöver.

Våra advokater och jurister har omfattande erfarenhet och ett nära samarbete för att möta klienternas behov och förväntningar. Särskilda kompetensgrupper finns inom bolagsrätt, fastighetsrätt, företagsöverlåtelser, kommersiella avtal, konkursförvaltning och övriga obeståndsfrågor, miljö- och energifrågor, tvistlösning och processer samt upphandling. Vi har vidare specialister inom ekonomisk familjerätt och brottmål samt tillhandahåller även Notarius Publicus.

Genom Glimstedt kan vi sömlöst erbjuda den samlade kunskapen och erfarenheten hos våra kollegor på Glimstedts kontor i Sverige och Baltikum.

Medarbetare

Frida Gullstrand
Frida Gullstrand
Delägare, advokat | Norrköping & Linköping & Katrineholm +46 11 12 92 00