Glimstedt Nässjö


Glimstedts Nässjökontor är ett systerkontor till Jönköping. Vi är en fullservicebyrå med inriktning mot det affärsjuridiska området. Genom våra engagerade och kompetenta advokater och biträdande jurister erbjuder vi spetskompetens inom samtliga delar av affärsjuridiken, bl.a. bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, företagsöverlåtelser, inköp, sälj och distribution, skatterätt, generationsskiften, bank- och finans, tvister, offentlig upphandling samt arbetsrätt.

Flera av våra jurister och advokater har erfarenhet av att arbeta praktiskt med juridik i företag och/eller har domstolserfarenhet, samt anlitas ofta som föredragshållare, bl.a. av Handelskammaren.

Nässjö är strategiskt placerad i landet med närhet och bra transportmöjligheter till såväl Stockholm som Göteborg och Malmö och har en omfattande etablering av industri- och logistikverksamheter i närområdena. Vår klientbas utgår således inte bara från Nässjö och Jönköping, utan även från Höglandet och GGVV-regionen (Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo).

Via Glimstedt kan vi erbjuda den samlade kunskapen hos 200 jurister i Sverige och Baltikum.

Medarbetare

Maria Karlsson
Maria Karlsson
Advokat | Jönköping & Nässjö +46 36 30 67 42
Martin Ågren
Martin Ågren
Delägare, advokat | Jönköping & Nässjö +46 36 30 67 38