Glimstedt Stockholm söker erfaren jurist

Advokatfirman Glimstedt söker medarbetare med 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet till Stockholmskontoret.

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges ledande advokatbyråer med verksamhet på ett flertal utvalda orter i Sverige och Baltikum. Totalt är vi omkring 200 jurister.

Stockholmskontoret är uteslutande verksamt inom affärsjuridik med huvudsaklig inriktning mot transaktioner. Vi har under de senaste åren varit topprankade bland advokatbyråer som medverkat i de största svenska fastighetstransaktionerna. Vår ambition är att fortsätta vara en ledande byrå inom vårt specialistområde.

Vi ser behov av att komplettera vårt team och söker därför dig med 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter att du har bra betyg och vitsord samt ett stort intresse för affärsjuridik. Vi erbjuder en möjlighet att utvecklas som jurist genom stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med erfarna kollegor.

Är du den vi söker? Skicka i sådana fall din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg, intyg och referenser till rekryteringstockholm@glimstedt.se. Sista ansökningsdag är den 14 september 2018.

För mer information vänligen kontakta Erik Borgblad eller Jonas Gombrii. Kontaktuppgifter finns här på vår webbsida.

Lediga tjänster

Receptionist till Glimstedts kontor i Falun

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges största och ledande advokatbyråer med verksamhet på ett flertal utvalda orter i Sverige ...

Läs mer

Glimstedt Stockholm söker erfaren jurist

Advokatfirman Glimstedt söker medarbetare med 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet till Stockholmskontoret. Advokatfirman Glimste ...

Läs mer