Receptionist/Affärsstöd till Glimstedt Göteborg

Är du en framåtriktad lagspelare som gillar advokatbranschen och mötet med människor? Vill du arbeta i ett affärsstödjande administrationsteam med uppgift att säkerställa högsta service till våra jurister och kunder?

Just nu söker Advokatfirman Glimstedt i Göteborg en driven och självgående person som vill verka som bolagets mottagande ansikte utåt och samtidigt vara en del i det administrativa teamet som stöttar vår växande juristverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som receptionist kommer du att arbeta brett och i flera delar vara spindeln i nätet. Det dagliga arbetet består i huvudsak av:

Mottagande och service vid besök, växel och kontakt med växeloperatör, säkerställa god ordning i lokalen, posthantering, lägga upp nya ärenden, arkivera, felanmälningar, beställningar och inköp, boka resor/hotell m.m.

DIN PROFIL

Vi söker en öppen, utåtriktad, prestigelös och flexibel person med hög servicekänsla och stort kundfokus. Du är ansvarstagande och driven att ta egna initiativ och du gillar att arbeta i lag.

MER OM OSS

Glimstedt i Göteborg är en modern advokatbyrå med kontor i centrala Göteborg, Park 49. Verksamheten består idag av drygt 35 medarbetare och vi är en del av Advokatfirman Glimstedt som har kontor på 14 orter i Sverige och 3 kontor i Baltikum. Tillsammans är vi drygt 230 medarbetare.

HUR DU SÖKER

Maila ett personligt brev och CV till sabine.sondergaard@glimstedt.se senast den 20 mars 2019. Har du frågor är du välkommen att ringa vår VD Sabine Söndergaard, 0722-463830.

Lediga tjänster

Receptionist/Affärsstöd till Glimstedt Göteborg

Är du en framåtriktad lagspelare som gillar advokatbranschen och mötet med människor? Vill du arbeta i ett affärsstödjande adminis ...

Läs mer

Glimstedt i Stockholm söker jurister med hög energi

Glimstedt i Stockholm är en byrå nischad på M&A, främst fastighetstransaktioner, och kapitalmarknad. Nu behöver vi bli fler fö ...

Läs mer

Advokat och biträdande jurist till Glimstedt i Örebro

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges stora advokatbyråer med ca 250 medarbetare fördelade på 14 kontor som förenar den lokala ...

Läs mer