Om oss

På Glimstedt kombineras lång erfarenhet och ny energi.

Vi är som vi är, för att vi förstår kraften av samarbete. Att kraften hos våra olikheter är det som får karriärer att ta språng och hållas långsiktigt vitala. Våra klienter möter oss i avtalen, tvisterna och fastighetsaffärerna. Och vi möter dem alla med samma allvar och hängivenhet – oavsett storlek och komplexitet. När det skakar möter vi upp med lugn. När den stora möjligheten uppenbarar sig möter vi den med trygghet och självförtroende.

Advokatfirman Glimstedt är en fullservicebyrå med fokus på affärsjuridik. Våra klienter är oftast stora och medelstora svenska och internationella företag. Vi finns på tio kontor i Sverige och tre i Baltikum.

Vad vi står för

Du som anlitar Glimstedt ska förvänta dig de bästa juristerna. Du ska känna dig helt trygg med att vår rådgivning alltid är ändamålsenlig. De lösningar som vi erbjuder kommer alltid bygga på att vi förstår de affärer vi är involverade i, vilket gör att vi på bästa sätt kan hjälpa dig och andra klienter att komma i mål.

Våra nyckelord är:

  • Juridisk skicklighet
  • Förståelse för affärer
  • Engagemang

Du ska känna att du kan lita på våra råd, att vi engagerar oss helhjärtat och att vi bidrar med något mer än bara ren tolkning av lagens bokstav. Vi på Glimstedt ger allt för våra klienter genom hela processen. Det är vårt löfte.

Konsumenttvistnämnden

Om privatperson anlitat Advokatfirman Glimstedt har krav i anledning av den tillhandahållna advokattjänsten och först har försökt nå en lösning i samförstånd, men detta inte kunnat uppnås, har sådan klient därefter möjlighet att vända sig till Advokatsamfundets konsumenttvistnämnd. Konsumenttvistnämnden nås på: Konsumenttvistnämnden, Sveriges advokatsamfund, Box 27321, 102 54 Stockholm eller www.advokatsamfundet.se.