Fyra nya delägare vid årsskiftet

Till årsskiftet får Glimstedt Östergötland fyra nya delägare; Åsa Kock, Johan Nyberg, Maria Hollingworth och Marcus Hallsten. Åsa och Johan är verksamma advokater vid Glimstedts kontor i Linköping och Maria och Marcus vid kontoret i Norrköping. Alla är verksamma främst inom affärsjuridik och har flera års erfarenhet inom Glimstedt. De fyra advokaterna tar nu plats i delägarkretsen vilket välkomnas av kollegorna.

Delägarskapet är en långsiktighet i advokatfirmans arbete och det känns verkligen roligt att ha dessa bra och skickliga personer ombord. Vi kommer att fortsätta att leverera förstklassig juridik till våra klienter och stärka vår position i landet, säger Pernilla Tilly Nors, Managing partner Glimstedt Östergötland.

Glimstedt är en av Sveriges största advokatbyråer, en fullservicebyrå med över 250 medarbetare på 14 platser i Sverige och tre i Baltikum. Glimstedt erbjuder kompetens inom alla juridiska områden och kan samtidigt bygga starka relationer på plats. Med skicklighet, engagemang och stor förståelse för dig och din affär är Glimstedt en stabil partner hela vägen.