Glimstedt partner till Juridikpodden

Vi kan med glädje meddela att vi under 2019 är samarbetspartner till Juridikpodden med Tove Lindgren och Mårten Schultz.

Juridikpodden är Sveriges största podd om juridik. Tove och Mårten dyker på djupet i de mest aktuella, men även inaktuella frågor och inget lämnas åt slumpen. Podden har producerat över 100 avsnitt och ca 3500 följare och det finns något för alla. Den berör ämnen inom i stort sett alla juridiska områden så som nya lagar, brott, aktuella domar, juristprogrammet, domstols- och byråkarriär, jämlikhet, rättigheter och skyldigheter och allt därikring.

Mårten är professor i civilrätt och återkommande debattör och skribent. Han är ledamot i Centrum för Rättvisas rättsliga råd, Brottsoffermyndighetens nämnd och är grundare och ordförande för Institutet för Juridik och Internet vilka arbetar för att stärka skyddet för mänskliga rättigheter, särskilt integritet, i digitala miljöer.

Tove är även hon engagerad i den juridiska debatten och syns ofta i olika sammanhang. Hon har många års erfarenhet som jurist och idag arbetar hon som Adjunkt på Stockholms universitet.

Glimstedt är mycket glada över samarbetet eftersom flera av våra medarbetare är lyssnare och podden är en perfekt källa till juridiska aktualiteter och fördjupningar som intresserar oss. Vidare sprider podden kunskap på ett lättillgängligt sätt, även till de som inte är jurister.

Mer information hittar ni här:

Juridikpoddens Facebook-sida

Lyssna på Soundcloud