Glimstedt växer i Göteborg

Elison Wahlin Advokatbyrå ansluter till Advokatfirman Glimstedt till sommaren.

Advokatfirman Glimstedt är en ledande aktör inom affärsjuridisk rådgivning och tar nu ännu ett steg mot att erbjuda juridik av hög kvalitet och med specialistkunskap över hela landet genom att åter få ett Göteborgskontor då Elison Wahlin Advokatbyrå ansluter till Glimstedt. Elison Wahlin fokuserar på affärsjuridik med inriktning på kommersiell avtalsrätt, obeståndsrätt, företagsöverlåtelser, fastighets- och entreprenadrätt, tvistlösning och ekonomisk familjerätt.

”Advokatfirman Glimstedt har en lång historia av att tillhandahålla engagerade advokater i hela landet och är stolta över att kunna utvidga detta arv till att snart innefatta 11 kontor. Vi är glada att kunna välkomna våra nya dedikerade kollegor och finnas representerade i Sveriges näst största stad”, säger Frida Keyling, VD Glimstedt Sverige. ”Etableringen är ett uttryck för vår långsiktiga strategi där vår storlek är våra klienters styrka och i och med detta stärker vi vår position på marknaden ytterligare. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda våra klienter i Västsverige närheten till kvalitativ expertkunskap inom affärsjuridik.”

Elison Wahlin övergår till att bli Glimstedt Göteborg den 1 juli 2024. Till satsningen hör även planer på rekrytering av nya medarbetare.

”Att ansluta till Glimstedt är en spännande möjlighet. Vi blir en del av en organisation med ett brett spektrum av expertområden och med en fantastisk geografisk täckning. På så sätt kommer vi kunna erbjuda våra klienter fler möjligheter till specialiserad rådgivning inom fler rättsområden. Vi ser fram emot att dela vår kunskap och erfarenhet med våra nya kollegor och tillsammans fortsätta att på ett framgångsrikt sätt tillhandahålla högkvalitativa juridiska tjänster till våra nuvarande och framtida klienter”, säger Niclas Elison, MP på blivande Glimstedt Göteborg.

Kontakt:

Frida Keyling; frida.keyling@glimstedt.se
VD, Glimstedt Sverige

Niclas Elison; niclas.elison@elisonwahlin.se
MP, blivande Glimstedt Göteborg