Nya delägare på Glimstedt

Advokatfirman Glimstedt har tre nya delägare vilket är ett fantastiskt tillskott till delägarkretsen. Frida Gullstrand, Jonas Öjelid och Alexander Berglund har alla arbetat på Glimstedt i några år och genom att utse dem till delägare följer vi vår strategi att säkerställa kompetens och kvalitét till våra klienter. Tillsammans delar de byråns värderingar och brinner för vår gemenskap.

Frida Gullstrand

Om Frida: Jag började på Glimstedt 2017. Glimstedt tilltalade mig starkt eftersom jag upplever att medarbetarna på Glimstedt delar mina värderingar i fråga om affärsmässighet och sunt omdöme. Jag arbetar med företagsrådgivning och klienter i olika typer av branscher, framförallt inom kommersiell avtalsrätt, regelefterlevnad, företagsöverlåtelser och tvistelösning. Det bästa med Glimstedt är att det finns en stark känsla av gemenskap i kombination med en oerhört hög ambitionsnivå. Vi sätter alltid klienten i första rummet och arbetar tillsammans för att tillhandahålla bästa möjliga rådgivning i varje läge.

– Vi är väldigt glada och tacksamma att Frida nu blir delägare! Frida är mycket uppskattad av klienterna och av oss som kollega. Tillsammans med henne kommer vi lyfta vår verksamhet ytterligare och då särskilt vårt arbete inom M&A, kommersiella avtal och tvistelösningar, säger Gustav Sandberg, MP på Glimstedt i Östergötland.

Jonas Öjelid

Om Jonas: Jag kom till Glimstedt våren 2018 och arbetar med fastighetsrätt och kommersiella tvister. Jag är sedan mer än 10 år specialiserad inom hyresrätt och tvistlösning.

– Att välkomna Jonas i delägarkretsen har varit ett långsiktigt, gemensamt mål sedan Jonas anslöt till byrån, och ligger helt i linje med våra strategiska beslut om att genom yngre delägare säkerställa byråns tillväxt och erbjudande till våra klienter, säger Johan Sölveland, styrelseordförande på Göteborgskontoret. Jonas har under sina år på Glimstedt bidragit på alla plan till byråns utveckling; kommersiellt genom försäljning och klientarbete, i byggandet av företaget och i byråns ideella CSR-arbete hos Räddningsmissionen och Gatans Lag.

– Jag är oerhört glad och stolt över att få möjligheten att vara med och fortsätta det spännande arbetet med att utveckla byrån, säger Jonas. Glimstedt är inte bara en byrå med spännande uppdrag och intressanta klienter utan också en byrå som delar samma värderingar som jag själv har.

Alexander Berglund

Om Alexander: Jag började arbeta heltid på kontoret i Falun våren 2014, innan dess fick jag chansen att vara sommarnotarie på Glimstedt redan 2012 och 2013, under min studietid i Uppsala. Jag arbetar i första hand som offentlig försvarare. Glimstedt utmärkte sig i positiv bemärkelse bland oss studenter såväl vad gäller storlek på byrån såväl som rykte om arbetsplatsen. Eftersom byrån också fanns i närheten av min hemort så blev det naturligt att jag sökte mig dit.

– En sak som jag verkligen har uppskattat under min tid som anställd på byrån är den gemenskap som funnits mellan kontoren. Årliga utlandskurser och diverse träffar med alla kontor inom Sverige har varit fantastiskt roliga och något som bidragit till en fin sammanhållning såväl mellan kontoren som på Falukontoret.

– Alexander är en fantastisk advokat med härlig attityd och bred kompetens inom flera rättsområden. Vi ser det som en jättefin förstärkning för firman att han nu blir en del av delägarkollektivet. Hans arbetssätt är rakt och tydligt med en god förmåga att ta människor, vilket är centralt för att skapa ett långsiktigt förtroende, säger Falukontorets MP Anders Ericson.