STS Education AB i konkurs

Bolaget har försatts i konkurs

STS Education AB, 556083-9358, försattes av Göteborgs tingsrätt i konkurs den 11 augusti 2020. Advokat Johan Sölveland på Advokatfirman Glimstedt är förordnad till konkursförvaltare. Nedan följer allmän information och uppgift om var du kan vända dig vid frågor.

Jag har en planerad resa med STS – vad kommer hända?

Vi arbetar för fullt med att hitta en långsiktig lösning för STS verksamhet och förhoppningen är att möjliggöra din resa.  Vid praktiska frågor om pågående eller kommande resor, vänligen kontakta STS kundtjänst på welcome@sts.se eller 0771 – 20 20 40.

Jag har en fordran på STS för en resa och vill anmäla denna i konkursen – hur går jag tillväga?

Du kan anmäla ditt fordringsanspråk i konkursen på länken nedan:

Anmäl anspråk

Särskilt om paketresor

Om du har bokat en paketresa eller ett så kallat sammanlänkat researrangemang kan du få ersättning från ur Kammarkollegiets resegaranti. Information om resegarantier och ansökningsblankett finner ni på https://www.kammarkollegiet.se/4.1aed528f167c6b106dc6fcd2.html

Notera att ansökan om ersättning ska göras inom tre månader från konkursdatum.

Övriga frågor

Om du har andra frågor till konkursförvaltningen vänligen skicka ett mejl till stsinfo@glimstedt.se så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Behandling av personuppgifter

Advokatfirman Glimstedt AB och konkursboet för STS Education AB i konkurs är personuppgiftsansvariga för behandlingen av personuppgifter inom ramen för konkurshandläggningen. För mer information om Glimstedts och konkursboets behandling av personuppgifter se personuppgiftspolicyn https://www.glimstedt.se/pdf/Glimstedt-Sverige-Integritetspolicy-Allman.pdf