Fyra nya delägare på Glimstedt

Vi välkomnar vid årsskiftet fyra nya delägare på Glimstedt. De nya delägarna har flera års erfarenhet både från domstolar och från Glimstedt. Tillsammans stärker de vårt erbjudande inom sina områden där de är väl etablerade och ofta anlitade.

Filip Laudon började på Glimstedt 2018 efter sin tingstjänsgöring. Filip arbetar med affärsjuridik och har erfarenhet av tvistelösning och processer i såväl allmän domstol som förvaltningsrätt.

Malin Kulander har varit anställd hos Glimstedt sedan år 2017. Hon har dessförinnan arbetat på domstol och hos Konkurrensverket. Malin arbetar med affärsjuridik med särskilt fokus på offentlig upphandling, entreprenad och fastighet.

Olof Neiglick Fristorp anställdes hos Glimstedt år 2015 och har tidigare varit verksam vid domstol och hos försäkringsbolag. Olofs verksamhet är främst inriktad mot tvistlösning.

Bengt Wahlström påbörjade sin anställning hos Glimstedt år 2019. Han har tidigare varit verksam på domstol och som kammaråklagare. Bengt har även en examen som civilekonom. Bengts specialområden är ekonomisk familjerätt och brottmål.

”Vi är glada och tacksamma för det fina tillskottet till delägarkretsen. De är mycket uppskattade både av klienter och av oss kollegor. Vi ser deras rådgivning som betydande för vår verksamhet”, säger David Karlsson, delägare.